Kano.nl | Kom varen over de prachtige Linge

Informatie

Verhuur Boten

Verhuur

Informatie

Ben je op zoek naar specifieke informatie ?

Ontdek meer informatie over het huren van een boot, fiets of combinatietocht.
Een leuke sportieve activiteit in hartje Betuwe. 

Boten Verhuur

Huur bij Kano.nl diverse type boten. Van een 1-persoons kajak  tot een 4-persoons Canadese kano. Voeg ook een lunchpakket en drinken toe aan de reservering, en stil je trek onderweg.  

MEER INFO

Fiets Verhuur

Huur een fiets bij Kano.nl met keuze uit e-bikes of een klassieke damesfietsen. Voor de kleine fietser zijn er kinderfietsen beschikbaar. Ontdek de prachtige Betuwe en passeer de idyllische dorpskernen langs de Linge. 

Meer info

Combinatietocht

Kies voor afwisseling en combineer je tocht door de Betuwe over zowel water als weg. Kano.nl heeft 2 locaties langs de Linge op een perfect afstand van elkaar. Vaar per kano heen, en fiets terug naar de opstapplaats. 

Meer info

Heerlijk trappen

Of peddelen

kano5

Omgeving

De Linge is een rivier dat al slingerend een weg baant dwars door de Betuwe. De Betuwe staat bekend als de Fruittuin van Nederland. Vroeger was de Linge een woeste, brede rivier die jaarlijks buiten haar oevers trad. Tegenwoordig is de Linge een rustige rivier met een zwakke stroming. Alleen de vele wielen herinneren aan haar vroegere onstuimige karakter. De Linge is de langste rivier van Nederland (108 km) en begint in Duitsland. Op de Linge vind je geen grote scheepvaart. Alleen op mooie zonnige dagen is de Linge een geliefde plek voor kleine pleziervaart.

Tijdens de kanotocht passeer je de kleine Betuwse dorpjes Tricht, Deil, Beesd, Rumpt, Rhenoy, Gellicum, Acquoy en Asperen. Ook kom je langs Fort Asperen en het keersluisje van de Hollandse Waterlinie. Een van de mooie locaties om te stoppen voor een picknick, lunch of diner langs de waterkant. Verder zijn er verschillende terrasjes aan het water om heerlijk uit te rusten.

Vanaf de weg passeer je ook de prachtige idyllische dorpskernen. Met schitterende boerderijen, weelderige boomgaarden, wuivende rietkragen, grienden, grazend vee, oude molens en kerkjes. 

Ontdek de prachtige omgeving van de Betuwe vanaf het water of de weg.
Boek een fantastische ervaring en ga op avontuur. 

kano6

Kano Verhuur

Nederland is een kano- en kayak-land bij uitstek. Deze sportieve activiteit is relatief makkelijk en vanaf het water kun je veel zien van de omgeving. Binnen het kanovaren heb je twee verschillende disciplines: kanoën en kajakken.

Kano.nl heeft een grote vloot met verschillende typen kano's. Kies voor een kajak of Canadese kano in diverse modellen en uitvoeringen. Daarbij kun je alleen of met meerdere personen in een boot gaan varen. 

Een kajak is geschikt voor maximaal 2 personen. Een  Canadese kano voor maximaal 4 personen. Je huurt een kano voor een gehele dag of een dagdeel. 

Combitocht | per kano heen, per fiets terug.

Kies voor afwisseling en combineer een kano- en fietstocht door de Betuwe. Kano.nl heeft twee locaties langs de Linge, op een ideale afstand van elkaar. Een perfecte afwisseling om op 1 dag relaxed per kano heen, en per fiets te gaan. 

Combineer een fantastische kano- en fietstocht door de Betuwe. Ontdek de omgeving via een gedeelte van de Lingeroute; een van de mooiste fietstrajecten van Nederland. De Linge is een erg rustige rivier en daarom bij uitstek geschikt om op te kanoën. Een verrassende activiteit voor jong en oud. 

Bij aankomst op het vaste wisselpunt staan de fietsen voor je klaar. Bepaal aan de hand van een routekaart de weg terug naar het startpunt. 

Verschillende opties
Bij de combinatietocht kies je een startpunt in Enspijk of Buurmalsen. Ook is er een keuze in afstand met bijbehorende tijdsduur:

  • Tocht van 8 km, duur minimaal 3 uur
  • Tocht van 9 km, tijdsduur 4 uur
  • Tocht 17 km, duur minimaal 5 uur. 

Openingstijden vestigingen

De vestigingen Enspijk (*) en Buurmalsen(*) zijn van begin april tot eind oktober geopend zijn. Dit is afhankelijk van het weer.

Openingstijden: Maandag t/m zondag van 09.00 – 20.00 uur.
Bij mooi weer zijn wij langer geopend. Reserveren is aanbevolen. 

Openingstijden kunnen afwijken van bovengenoemde tijden. Zijn we telefonisch niet bereikbaar? Stuur dan een e-mail naar info@kano.nl 

Bij onvoldoende reserveringen kan een vestiging worden gesloten. 

(*) Kano.nl behoudt zich het recht voor om op rustige dagen de boeking over te zetten naar een andere locatie dan geboekt. Bij slecht weer adviseren wij om te bellen. Het kan dat wij bij slecht weer eerder dicht gaan of helemaal gesloten zijn.

Voor een grote(re) groepen, bedrijven en scholen

Op zoek naar een sportieve activiteit voor een groter gezelschap?
Kano.nl kent vele mogelijkheden voor de invulling van een dagvullend programma of dagdeel activiteit. Perfect te combineren wanneer je op pad bent tijdens een verjaardagspartijtje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje, teambuilding-activiteit, meeting-onderbreker, familiereünie of sportdag. Wij denken graag met je mee voor de invulling van een compleet verzorgd uitstapje! 

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

[ws_form id=”1″]